Tervetuloa Vagamundan matkaan

Hei ihanaa, että löysit tänne!

Tämä on yksi ensimmäisistä Eevagamundan postauksista. Täällä blogin takana on Espanjassa asuva Eeva. Eevagamunda-nimi pitää siis sisällään kirjoittajan lisäksi sen, mikä on koko homman alku ja juuri: reissaaminen ja uusiin paikkoihin tutustuminen. ”Vagamunda” nimittäin tarkoittaa espanjaksi naispuolista kulkijaa. Sana voi viitata myös kodittomaan, mutta sitä en tunne olevani! Mulla vaan on monta kotia. Yksi niistä on Málaga, joka on ollut kotikaupunkini jo viisi vuotta.

Tarkoitus on matkata etenkin täällä ihanassa Andalusiassa, jossa riittääkin 8 maakuntaa ja satoja kaupunkeja, arabikyliä, roomalaisten jalanjälkiä, vuoria, rantoja, linnoja, museoita, ravintoloita ja fiestoja vierailtavaksi. Toki reissaan täältä maan eteläisestä kolkasta muuallekin Espanjaan aina kun voin. Mitä tämä suuri ja monipuolinen maa pitää sisällään, onkin jo hankalampi tiivistää muutamaan  adjektiiviin tai sanaan. Voin sanoa, että 17 itsehallintoalueeseen mahtuu todella vaihtelevia kulttuuriperinteitä, historiaa, gastronomiaa, maisemia ja luonnonoloja.

Vaikka Espanjassa ollaan ja täältä on juttua tulossa, ei Eevagamunda sulje rajoja. Välillä reissut vievät ympäri Eurooppaa (kuten rakasta synnyinmaata Suomea) ja koko maailmaa.

Sen lisäksi että jaan fiiliksiäni ja tuntemuksiani ja tarinoita matkoiltani, toivon, että voin antaa myös hyödyllisiä vinkkejä teidän reissuillenne. Ja olis mahtavaa kuulla, mikä kohde tai teema tai osa kulttuuria Andalusiassa kiinnostaisi!

❤ Eevagamunda

¡Me alegro mucho que hayas encontrado mi blog! ¡Bienvenid@! Soy una viajera y exploradora finlandesa residente en Málaga. Empecé hace muy poco a escribir mi blog Eevagamunda para poder compartir mis mejores experiencias. Me suelo mover por toda Andalucía, pero también en cualquier lugar del mundo donde la vida me lleve. Hasta ahora he tenido suerte y esta, me ha llevado a una treintena de países y otros tantos lugares en España.

Andalucía es mucho más que toros, flamenco y sol. Por eso, a través de mi día a día en esta tierra, quiero mostrar la mezcla entre tradiciones y modernidad que respiro en cada rincón.  Sobre todo a los que sois de fuera. Espero que sean de utilidad los consejos e ideas expuestas, también a aquellos que son de aquí.

❤ Eevagamunda

Eevagamunda_malaga

eevagamunda_malagaeevagamunda_malaga

Voit seurata blogia myös Bloglovin´in kautta.

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s