Tripsteri Costa del Sol -Opas On TÄÄLLÄ

Blogi hiljeni kolme vuotta sitten, kun esikoislapseni syntyi. Pian sen jälkeen meidät lukittiin Espanjassa koteihimme, ja ulkonaliikkumiskiellon poistuttua matkustusrajoitukset pysyivät vielä pitkään.

Pandemia siis pisti ainakin hetkeksi matkabloggaajan suun supulle ja ajatukset ihan muualle.

Pääsyy näin pitkälle hiljaisuudelle on kuitenkin siinä, että kädet ovat olleet täynnä työtä. Oon saanut kolmen vuoden aikana kolme lasta ja kirjoittanut YHDEN KIRJAN. Kyllä. Vaikka kiirettä pitää, tätä kirjauutista en voinut jättää täällä blogissa kertomatta. Tuo ESIKOISKIRJANI ilmestyi tällä viikolla!

Tripsteri Costa del Sol -opas jatkaa Eevagamundan tyylillä: kerron omakohtaisia kokemuksia, anekdootteja ja vinkkejä, jotka siivilöin kestävän matkailua arvoja kunnioittaen. Käsittelen myös lämmöllä paikalliskulttuuria ja sen erikoisiakin piirteitä. Onhan mulla siihen kulttuuriin aitiopaikka. Kolme lastanikin ovat puoleksi malagalaisia, andalusialaisia ja espanjalaisia.

On ihanaa, että saan jakaa kirjassa parhaita paloja Aurinkorannikolta ja vinkata kiinnostavimmista kolkista täällä rakkaalla kotiseudullani, jossa oon asunut nyt jo kymmenen vuotta.

Kuten muutkin Tripsterin opaskirjat, munkin kirja tarjoaa elämänmakuista paikallistietoa Costa del Solilta ja vierailee etenkin paikallisten rakastamissa paikoissa.

Málagan kaupunki, joka oli kahdeksan vuotta kotini, saa kirjassa suuren roolin mutta toki kansien välissä pääsee kierrokselle ympäri Costa del Solia. Piipahdamme myös nykyisillä kotikulmillani Mijasissa.

Mijas Pueblon hurmaavat pikkukujat.

Kirja on nyt myynnissä lukuisissa suomalaisissa kirjakaupoissa, kuten Suomalaisessa kirjakaupassa. Ulkomaille se on tilattavissa muun muassa täältä.

❤ Eeva

Joko seuraat Eevagamundan värikkäitä matkakuvia Instagramissa?

One Comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s